Spørsmål Om Søkemotoroptimalisering? Les Denne Artikkelen!

Med så mange online virksomheter som konkurrerer om forbrukernes tid og penger, kan unnlatelse av å utnytte søkemotoroptimalisering (SEO) i online innsats lett stave dommedag for et selskaps online operasjoner. Dette utvalget av håndplukkede SEO-tips og triks vil gi veiledning om bruk av SEO for å drive trafikk, salgsvolum og øke eksponeringen.

Bruk bare URL-parametere til å generere dynamiske sider når det er absolutt nødvendig. Hvis en søkemotor ser en URL som mysite.com?param1=3812¶m2=sjhwefjo, vil den anta at det er et uendelig antall muligheter for denne URL-adressen og ikke bry deg om å indeksere dem. Det er imidlertid greit å bruke parametere for transaksjonsspesifikke data som en søkemotor ikke bryr seg om.

Benytt deg av innkommende, eksterne koblinger for å optimalisere søkemotorresultatene. Koble til personer du kjenner, og be dem om å koble til deg også. Benytt deg av andre sider ved å skrive kommentarer av god kvalitet og også i gjennomgangsdelen. Oppfordre andre til å besøke nettstedet ditt. Kobling til andre nettsteder kan føre til trafikken du ønsker og oppmuntre til bedre plassering i sanntidssøk.

Inkluder alltid en områdekartside på nettstedet ditt. En områdekartside sikrer at området ditt kan gjennomsøkes av søkemotor edderkopper. Disse edderkoppene indekserer deretter sidene på nettstedet ditt. Områdekart forteller også edderkoppen om nettstedets hierarki og hvilke sider som er viktigst.

Link til sider som tilbyr konkurrerende varer og tjenester. Forbrukerne liker å sammenligne og kontrast konkurrerende varer og tjenester før et kjøp. Spør konkurrerende nettsteder hvis de er villige til å handle linker med ditt eget nettsted. Begge bedrifter vil få trafikk, og du kan være i stand til å kapitalisere ut av konkurrentens søkemotor optimalisering hvis det er bedre enn din.

Gi fotografier av høy kvalitet av produkter, og inkluder et brukervennlig forstørrelsessystem slik at kundene kan få et godt inntrykk av detaljene. Pass på at fargene er nøyaktige og at ingen deler er skjult av refleksjoner. Prøv å fotografere elementene fra flere vinkler og velg enten det mest attraktive resultatet eller la kundene se hver versjon i sin tur.

Ikke gi noen av sidene generell informasjon som tittel. Selv velkomstsiden din skal ha tittelen noe relevant for nettstedet ditt. Hvis du gjør dette, kan en søkemotor lede noen til siden din uten problemer. Den lar også kunden vite at dette faktisk er siden de lette etter.

Fra det øyeblikket du begynner din innsats for å skape et mer synlig nettsted, må du ha webanalytisk programvare på plass. Hvis du har denne typen programvare, kan du fortelle hvilke ting du gjør forårsaker at nettstedet ditt får mer trafikk.

I stedet for å tape på mer teknisk kunnskapsrike konkurrenter, kan du benytte anledningen til å vurdere å implementere SEO-innsats for å forbedre bedriftens tilstedeværelse på nettet. Følg rådene i denne artikkelen, og du vil gjøre det mulig for virksomheten din å få bedre stillinger på de store resultatsidene for søkemotorer, noe som til slutt vil drive trafikk og salg.